KSIĄŻKA
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA [KSIĄŻKA]
6599
Wysyłamy w 72h
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Autor | Magdalena Kaźmierczak |
Ilość stron | 304 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni.Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów sprawdzają nie tylko wiedzę, ale także zachęcają do doskonalenia umiejętności. |
EAN | 9788302147197 |
Dział | KSIĄŻKA |
Nr dopuszczenia | kwalifikacja T.4 |
Autor | Magdalena Kaźmierczak |
Rok wydania | 2014 |
Klasa | wieloletnie |
Wydawca | WSIP |
Ilość stron | 304 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17x24 cm |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 10 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
Magdalena Kaźmierczak
Przedmioty zawodowe
Książki