KSIĄŻKA
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP [KSIĄŻKA]
8499
Wysyłamy w 72h
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria | Biotechnologia, technologia żywności |
Autor | ANNA KMIOŁEK |
Ilość stron | 288 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich przechowywania. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania. |
EAN | 9788302135873 |
Dział | KSIĄŻKA |
Nr dopuszczenia | Reforma 2012 |
Autor | ANNA KMIOŁEK |
Rok wydania | 2013 |
Wydawca | WSIP |
Ilość stron | 288 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17x24 cm |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 12 |
ANNA KMIOŁEK
Biotechnologia, technologia żywności
Książki