KSIĄŻKA
Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna - Emiliano Castagna [KSIĄŻKA]
Wysyłamy w 24h
Zamów w ciągu 2 dni 8 godzin 45 minut,
a otrzymasz produkt już w wtorek!
Kategoria | Dania główne |
Autor | Emiliano Castagna |
Ilość stron | 288 |
Okładka | twarda |
Opis |
Włoska kuchnia to luz, zabawa, radość i bycie razem. Wystarczy kilka prostych składników i minimum czasu, by stworzyć wyborne danie. Przekonaj się sam, co makaroniarz zrobi z? Emilliano Castagna nauczy cię czerpać przyjemność z gotowania i dobrze bawić się w kuchni w prawdziwie włoskiej atmosferze. Znajdziesz tu 130 przepisów na oryginalne włoskie potrawy mięsne i wegetariańskie, wyborne makarony oraz pyszne desery. Spróbuj linguine z Gorgonzolą i ?Ndują, pieczonej ricotty w pomidorkach cherry czy cotolette z prosciutto cotto, przygotuj domowy likier bazyliowy, skosztuj ciasta ryżowego lub biscotti z figami. Buonissimo! Przy każdym daniu, oprócz składników i opisu przygotowania, znajdziesz również kod QR do filmiku instruktażowego, dzięki czemu z gotowaniem poradzą sobie nawet początkujący kucharze! Wejdź do Włoskiej Akademii Kulinarnej i naucz się gotować jak prawdziwy Włoch! |
EAN | 9788383171777 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2023-11-08 |
ISBN | 978-83-8317-177-7 |
Autor | Emiliano Castagna |
Rok wydania | 2023 |
Ilość stron | 288 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 28 |